K rodinné atmosféře přispívá kromě výborného jídla, profesionálního příjemného personálu, také stylově vybavena zimní zahrada s pohádkovým výhledem na jezero.
Čerstvé, místní, tradiční
Gastronomický koncept hotelu Riviera, stojí na třech základních pilířích: čerstvých a poctivých surovinách, prověřených lokálních dodavatelích a tradičních receptech české kuchyně v tom nejlepším provedení.
Vše připravené naším šéfkuchařem je poctou klasické české kuchyni. Recepty jsou postaveny na jednoduchých kombinacích tradičních surovin od lokálních dodavatelů a jejich výběr se mění v závislosti na sezóně. Přijďte se přesvědčit, že česká kuchyně se ve špičkovém podání našich kuchařů vyrovná nejlepším kuchyním z celého světa a odnesete si jedinečný gastronomický zážitek.
Polopenze / snídaně a večeře jsou podávány formou bohatého bufetu. V naší restauraci máte možnost si vychutnat jak české tak i mezinárodní speciality. V letní sezóně (duben – říjen) si nenechte ujít oblíbené grilpárty v našem zahradním altánu s krbem s grilovanými specialitami a živou hudbou přímo na břehu jezera. Po zbytek roku si můžete vybrat z našich jedinečních akčních nabídek např. staročeský labužnický či zabijačkový večer s živou muzikou apod.
07.30 - 10.00 hod.
17.30 - 19.30 hod.
11.30 - 16.30 hod.